Ny pumpe på rekordtid og måske en genbrugsbutik på vej

I lørdags holdt WutomiAgris venskabsforening et brag af en årsfest.

aarsfest-venskabsforeningen

Glade venner af WutomiAgri mødte frem til en stemningsfuld eftermiddag og aften med godt nyt fra både den mozambiquiske og den danske del af WutomiAgri. Med højt humør viste volontørerne, Anne og Cecilie, rundt på landbrugsskolen live via Skype. Læs forøvrigt fra deres blog her. Generalforsamlingen foregik i god ro og orden. Vi sagde farvel og tak for godt arbejde i bestyrelsen til Karin Sørensen samt velkommen til Bent Møller. Kaffebordet og aftensmaden kunne ikke have været mere lækker.

underholdning-til-aarsfest

To formænd underholdt med vidtløftige visioner, og vi gik alle hjem med løftet pande og glade for at være med i et projekt, der er mere brug for end aldrig før.

Bent Møller fremlagde en mulig plan om en genbrugsbutik i Grindsted til fordel for WutomiAgri. Der var god stemning for planen, så nu tager vi næste skridt. Mandag den 3. oktober holdes Åbent Hus i de måske nye lokaler på Borgergade 15, Grindsted klokken 14.30. Du er meget velkommen, både hvis du kunne være interesseret i at hjælpe, og hvis du bare er nysgerrig.

Til årsfesten var vi også vidner til hurtig aktionstagen i Mozambique. Vandpumpen var blevet stjålet natten til fredag, men allerede lørdag eftermiddag kunne vi se Matthias fra den mozambiquiske bestyrelse færdiggøre installationen af en ny pumpe. Han havde fredag kørt de 250 km til Maputo for at hente den hos den danske Grundfosforhandler, hvor vi for øvrigt fik en god pris.

wa-sept-2016

Så på trods af tørke i Mozambique klarede WutomiAgris grøntsager, dyr og mennesker sig igennem uden men.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s