Det nærmer sig!

on

Søndag d. 15. februar

 

Sne i DK
Sne i DK

Nu er der ingen vej tilbage. Billetterne er købt med afrejse den 9. juni – og uden afbestillingsforsikring… Man kan godt få svedeture ved at tænke på, at om bare 4 måneder skal vi til at leve på afrikansk – have afrofletninger, bo i stråhytte og danse afrikanske danse…

Nå – måske er vi ikke allerede dér blevet så integreret i samfundet, men vi er begyndt at forberede os på vores nye land. Vi går til sprogundervisning ved en kvinde fra Billund – portugiser, uddannet sproglærer og opvokset i Mozambique! Desuden er vi ved at vide en del om landets historie.

 

For noget tid siden spurgte vi Afrika in Touch, om de – sammen med YFC – ville stå bag projektet. Det har de svaret ja til, hvilket har opmuntret os meget, da de har erfaringer fra lignende projekter i Afrika. Vi ser frem til et godt samarbejde med dem.

 

Og så er vi i gang med at blive ”berømte”…

Vores gode ven, Anders Bruun har startet en støttegruppe for WutomiAgri på Facebook. Hvor er det fantastisk, når folk vil være med til at støtte os og projektet! Vi må finde på en måde til at bruge gruppen godt. Tilmeld dig, hvis du har lyst til at være med…

Derudover er vi lige blevet interviewet til Jyske Vestkysten og et landbrugsblad kaldet Grobund. De havde begge sendt nogle fantastiske journalister, og vi synes, det er skønt, når medierne vil være med til at udbrede kendskabet til projektet.

I dag, søndag er der en stor artikel i Jyske Vestkysten J

 

Inden vi rejser, er der meget vi skal og gerne vil nå…

Lisbet bruger meget tid i telefonen og ved computeren på forberedelserne. Blandt andet tager det meget tid at skrive ansøgninger til fonde og organisationer. Og jeg bruger meget af min tid med at få landbruget gjort klar til, at vi kan tage af sted.

 

Samtidig vil vi også gerne nå at være så meget som muligt sammen med vores dejlige venner og familie! Hvor bliver det mærkeligt at være så langt væk fra dem!

 

Det var alt for denne gang – et par tanker fra min besynderlige hverdag lige nu…

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s